Výlety s dětmi

Slavnosti mandloní a vína

Výlety s dětmi

Slavnosti mandloní a vína

Slavnosti mandloní a vína
  • Datum: 23.3.2019
  • Místo: Dukelské náměstí
  • Adresa: Dukelské náměstí, Hustopeče, Česká republika

Popis

Největší jarní událost v Hustopečích se bude konat v sobotu 23. března, tradičně na čtyřech hlavních místech: na Dukelském náměstí, v mandloňových sadech, v domě U Synků a ulici Na Hradbách.

Program na Dukelském náměstí bude zaměřený na gurmánské zážitky v podobě ochutnávek mandlových pokrmů, kuchařské show a navnadit vás můžeme i na doprovodné koncerty, které rozhýbou Dukelské náměstí. Letošní pozvání přijal sympaťák, Tomáš Kočko & Orchestr, který potěší zejména ženskou část publika. Pány nezklamou ani Petr Varmuža a jeho Eager Swinger se sličnými zpěvačkami.

V ulici Na Hradbách otevřou své sklepy místní vinaři. Pro návštěvníky budou mít připravený svůj program i občerstvení. Další vína budete moci ochutnat ve stáncích na nádvoří domu U Synků.

Otevřeno bude také TIC v době od 08.00 – 17.00 hodin.

O co určitě nepřijdete, jsou stezky k mandloňovým sadům, které budou zaměřeny na rodiny s dětmi i na zájemce o informace o ochraně přírody na hustopečsku. Užijete si na nich spoustu legrace a potěší vás jak stanoviště po trase tak ceny v cíli!  Po cestě do sadů budete moci načerpat síly v Ovčím baru a i v mandloňových sadech bude připraveno drobné občerstvení.

Chtěli byste si koupit vstupenky na letošní ročník slavností? Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 1. února a nakupovat můžete buď na našem Turistickém informačním centru nebo přes SMSticket a Ticketstream.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/jizni-morava/breclav/8936-slavnosti-mandloni-a-vina-8697