Výlety s dětmi

Hotel U PŘEHRADY, Morávka

Výlety s dětmi

Hotel U PŘEHRADY, Morávka

Hotel U PŘEHRADY, Morávka
  • Druh ubytování: hotel
  • Stravování: snídaně, polopenze, plná penze
  • Vybavení pro děti: bazén venkovní, dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), sportovní hřiště, stolní tenis, trampolína, zahrada
  • Adresa: Morávka 400, Morávka, Česká republika

Popis

Malebná obec Morávka je vklíněna mezi masívy Travného a Slavíče, vzdálená 20 km od Frýdku Místku. Hotel leží v blízkosti přehrady Morávka v nadmořské výšce 528 metrů v panenské přírodě Beskyd. Ubytování je v pokojích standard, které jsou 2, 3 a 4 lůžkové se sociálním zařízením, televizí. Pokoje LUX jsou s vyšším standardem (lednice ...). Celková kapacita ubytování je 111 lůžek. K dispozici jsou kulturní místnosti s barevnými televizory pro školení, kulečník, stůl na stolní tenis, sauna a WiFi připojení k internetu. Parkoviště přímo u hotelu i pro autobus, zastávka ČSAD 50 metrů od hotelu.

V létě jsou k dispozici venkovní v sezóně vyhřívané bazény o velikosti 10,5 x 5,5 metrů, hloubka 1,5 metrů a pro děti 4 x 3,5 metrů, dále trampolína, kolotoče a houpačky, minigolf s 18 jamkami, volejbalové a nohejbalové hřiště s umělým povrchem a tenisové hřiště s asfaltovým povrchem, ruské kuželky, ohniště s posezením, půjčovna horských kol, krytý AQUAPARK 20 km, jízdárna 2,5 km, tělocvična 2,5 km, krytý bazén s mořskou vodou 1,5 km.

V zimních měsících je možno využít nový dvoukotvový vlek dlouhý 580 metrů (s umělým zasněžováním a půjčovnou lyží) a upravenou 14 km dlouhou běžkařskou trať 1,5 km od hotelu. Další sjezdovky jsou na Zlatníku, Visalajích, Lysé Hoře a Bílé.


URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/beskydy/853-hotel-u-prehrady