Výlety s dětmi

Únikové hry na Praze 10

Výlety s dětmi

Únikové hry na Praze 10

Únikové hry na Praze 10
  • Druh zábavy: únikové hry na různá témata
  • Doporučený věk dětí: 10+
  • Adresa: Petrohradská 216/3, Praha 10, Česká republika

Popis

Různé příběhy, jeden prostor.
Zachraňte se z potápějící se lodi Titanic, utečte z Freddyho noční můry, staňte se povstalci na straně Síly ve Star Wars, zabojujte o život v Saw či zkuste sebepoznání v Márnici. Všechny dojmy pak můžete probrat ve stylovém baru u hrnku dobré kávy, skleničky vína či něčeho ostřejšího. Je jen na Vás, kterou z pěti her si vyberete.

Titanic

Dramatická výprava do roku 1912.
Vaše loď Titanic narazila do ledovce a potápí se v Atlantickém oceánu mezi kusy ledových ker. Jste uvězněni ve spodní části lodi - ve strojovně a cesta na palubu je uzamčena. Máte hodinu na záchranu života, než půjde loď zcela pod hladinu! Obtížnost: střední, věk: 12+.

Saw

Pojďte si zahrát hru. Pravidla jsou velice jednoduchá - přežít.
Úniková hra na bázi legendární filmové ságy SAW. Hra, která nikoho nezanechá klidným a stejně jako ve filmech i zde se hráči rozhodují, koho obětují a kdo přežije. Nezapomenutelné kulisy a pasti, které jsou schopny reálně fungovat! Většina lidí si neváží svého života, to se ale tady změní. Obtížnost: vysoká, věk: 16+.

Star Wars

Je občanská válka a váš tým bojuje na straně povstalců. Vašim špehům se podařilo zmocnit tajných plánů nejdokonalejší zbraně říše – Hvězdy smrti. Princezna Leia pronásledovaná zákeřnými agenty Impéria, nahrála tyto plány do droida R2D2 a pověřila ho, aby je dopravil na pouštní planetu. Vaším úkolem je R2D2 najít a pomoci mu dostat se v záchranném modulu na pouštní planetu dříve, než se Vás zmocní temná strana Impéria. Obtížnost: střední, věk: 10+.

Freddy Krueger

Úniková hra na motivy nejslavnějšího hororu osmdesátých let – Noční můry v Elm Street.
Spokojeně jste ulehli do postele a usnuli. Ovšem do vašeho poklidného snu se vkradl Freddy Krueger a snaží se Vás zabít. Máte 60 minut na to, abyste se z této noční můry probudili. 60 minut, než vás Freddy zabije nejen ve snu, ale i v reálném životě a vy už nikdy znovu neotevřete oči…
V této hře je však méně strachu a více zábavy, takže je vhodná i pro děti od 12 let. Obtížnost: střední.

Márnice

Márnice je první úniková hra v České republice určená pro jednu osobu! Musíte se spolehnout jen sami na sebe a pokusit se uniknout z mrazícího boxu pro mrtvoly. Zvládnete tuto výzvu? A navíc.... Márnice je ve stejném provedení dvakrát, takže si můžete v jeden okamžik poměřit síly se svými přáteli či kolegy. Kdo uteče dřív? Obtížnost: střední, věk: 16+.

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/praha/7734-unikova-hra-titanic