Výlety s dětmi

GALERIE HARFA S VŮNÍ VÁNOC

Výlety s dětmi

GALERIE HARFA S VŮNÍ VÁNOC

GALERIE HARFA S VŮNÍ VÁNOC
  • Datum: od 9.12.2017 do 23.12.2017
  • Místo: GALERIE HARFA
  • Adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9, Česká republika

Popis

VÁNOCE už začínAJÍ KLEPat NA DVEŘE. užijte si jejich kouzlo spolu s oblíbenými ČESKÝMI ZVYKY A tradicemi KAŽDÝ ADVENTNÍ VÍKEND v galerii harfA. PROGRAM SI UŽIJE CELÁ RODINA. ČEKÁ VÁS ZDOBENÍ OZDOB, PEČENÍ PERNÍČKŮ I ZPÍVÁNÍ KOLED. 

Každý adventní víkend bude v Galerii Harfa živo. Prostory se zaplní vánoční atmosférou a náladou, ale hlavně se návštěvníci mohou těšit na tradiční české zvyky, které zabaví nejen děti, ale i jejich rodiče. Vánoční atmosféru můžete nasát při pečení perníčků, cukroví a vánoček, budou se vyrábět vánoční ozdoby a samozřejmě nebudou chybět ani vánoční koledy. Program vždy potrvá od 14 do 18 hodin. Partnery akce jsou GoodMills, NEJČI nábytek a Ozdoba.cz.

Celá vánoční akce startuje již první adventní víkend tj. 2. a 3. prosince. Nachystaná bude vánoční kuchyňka, kde si děti spolu s profesionální cukrářkou upečou a ozdobí perníčky. Cukrářka připraví těsto a děti budou pod jejím dohledem perníčky vykrajovat a následně je zdobit. Kdo nerad pomáhá v kuchyňce, nemusí zoufat. Připraveny budou i kreativní dílničky, které se zaměří nejen na přípravu na Vánoce, ale i na blížícího se Mikuláše. Na děti čeká Andělská pošta a tvorba vánočních přání.

Druhý adventní víkend 9. a 10. prosince bude pokračovat vánoční kuchyňka, kterou tentokrát provoní linecké cukroví. Zatímco děti budou s cukrářkou péct, dospělí si mohou užít chvilku pohody nad vánočním punčem nebo svařeným vínem. Také kreativní dílničky půjdou ve stopách příprav na Vánoce – na řadu přijde výroba vánočních ozdob a jmenovek na dárky s tradičně slaměným i s moderním nádechem.

Třetí adventní víkend se ponese ve znamení pečení vánoček, které cukrářka bude děti učit plést a možná, že se přiučí i leckteří rodiče. Protože už Štědrý den bude skutečně klepat na dveře, v kreativních dílničkách se program ponese ve znamení výroby betlémů, děti se dozví více o vánočních tradicích a těšit se mohou i na vánoční čtení s babičkou.

 

Každou adventní neděli dotvoří celkovou atmosféru doprovodné tóny harfy a nejinak tomu bude i poslední den akce, v sobotu 23. prosince. Tou dobou už budou všechny děti natěšeny na Ježíška, tak si s nimi a s celou rodinou přijďte užít chvilku pohody a klidu do Galerie Harfa. Harfistky rozezní krásné tóny, budou se zpívat koledy a celkově bude panovat ta pravá vánoční nálada. 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/praha/5942-galerie-harfa-s-vuni-vanoc-5913