Výlety s dětmi

Skalka Family park, Ostrava

Výlety s dětmi

Skalka Family park, Ostrava

Skalka Family park, Ostrava
  • Druh zábavy: areál se zimním i letním vyžitím, letní dětský areál se spoustou aktivit a atrakcí, možnost pořádání akcí
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Vřesina 907, Ostrava - Vřesina, Česká republika

Popis

Rodinný areál Skalka je ideálním místem k aktivnímu trávení volného času i odpočinku pro rodiny s dětmi. Nachází se v ekologickém koridoru, mezi lesy a poli na okraji města Ostravy.

V létě areál Skalky nabízí 32 zábavných atrakcí. Děti se vydovádějí na dětském hřišti s prolézačkami, lezeckou stěnou, malou a velkou lanovou pyramidou, která je vysoká 8m. Jsou zde houpačky, lanové pyramidy, vodní atrakce, kolotoče. Těšit se můžete na skákací hrady nebo Hop arénu, která nabízí 16 trampolín, hrací zónu, basketbalový koš a jámu s kosatkami. Je možné zde utéct do zbrusu nové virtuální reality nebo třeba rýžovat zlato a objevovat krásy Pirátské lodi. Při nepříznivém počasí lze využít HOP arénu nebo třeba autodrom, který je krytý. V areálu je nově vybudovaná horská dráha Dragon, kde si užijí adrenalinovou jízdu i dospělí. Pokud vám vyhládne, je možné se občerstvit v bistru.

V zimě si v areálu budete připadat skoro jako na horách. Areál nabízí 2 sjezdovky o délce 300 metrů, dětský skipark a kopec s délkou přes 100 metrů s dětským pásem i s vlekem. Děti mohou z kopce jezdit na bobech či sáňkách, využít sjezdovku pro jízdy na lyžích nebo snowboardu. Nejmenší se mohou učit lyžovat na malém dětském svahu. V areálu si můžete také zabruslit na zastřešeném kluzišti.

V areálu se nachází minizoo, které vůbec není mini, nabízí řadu drobných i větších kontaktních zvířat, najdete zde třeba lamy, klokany, muflony a další. Celkem je tu k vidění 27 druhů zvířat, které si můžete pohladit či nakrmit. Součástí minizoo je také Skaláčkovo bludiště, kde se mohou ztratit jak děti, tak dospělí. Projdete se voliérou, z vyhlídky si prohlédnete pasoucí se kozy nebo vystoupáte na Stříbrnou věž s výhledem nejen na minizoo.

 Atrakce:

· Velká lanová pyramida

· Skluzavky

· Malá lanová pyramida

· Zipline

· Vzduchové trampolíny

· Paleontologické naleziště

· Pirátská loď

· Aqua Zorbing

· Lodičky

· Sněhové potěšení

· Jeskyně

· Vodní mlýnky

· Kolotoč hrnky

· Rýžování zlata

· Workout

· Houpačky

· Virtuální realita

· HOP aréna

· Autíčka

· Skákací hrady

· Kolotoč manéžka

· Autodrom

· Dragon

· Minigolf

· Tubing

· Mini Zoo

· Bludiště

· Skaláčkova jeskyně

· Stříbrná věž

· Lanový park

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/archiv/5203-skalka-family-park