Výlety s dětmi

Mraveniště

Výlety s dětmi

Mraveniště

Mraveniště
  • Datum: od 12.5.2017 do 31.5.2020
  • Místo: Sladovna Písek
  • Adresa: Velké náměstí 113, Písek, Česká republika

Popis

Největší dětská galerie musí mít to největší Mraveniště. Sladovna ho má. Chcete ho vidět?

Písecká Sladovna pro vás připravila třetí pokračování nejoblíbenější a nejúspěšnější interaktivní expozice pro děti s názvem Mraveniště. První dvě verze mravenčího doupěte byly z kartónu. Nové Mraveniště je ještě lepší - je ze dřeva a ve Sladovně bude nastálo!

NOVÉ MRAVENIŠTĚ PRO DĚTI JE NYNÍ DŘEVĚNÉ. PŘIJĎTE HO VYZKOUŠET...

Pokud navštívíte Galerii hrou v Písku a vydáte se do Mraveniště, vcítíte se do role malého lesního tvora, prozkoumáte desítky metrů tunelů a několik komůrek s audiovizuálními doplňky. Vyšplháte na strom, budete se procházet po dřevěných mostech, setkáte se s královnou a budete se starat o mravenčí kukly.

UŽIJETE SI TUNELY, SCHOVÁVAČKY, MOSTY A DOKONCE I STROM, KTERÝ JE VYSOKÝ AŽ DO STROPU...

Autorem našeho Mraveniště je výtvarník Vladimír Větrovský, který na něm pracoval s firmou Hřiště pod Květinou. Na stavbu veškerých objektů použili více než deset kubíků dřeva. Nevzali ho v lese, ale zrecyklovali staré nepoužívané palety. Vytvořili opravdové mistrovské dílo - však uvidíte sami.

MRAVENIŠTĚ JE PEVNÉ, ODOLNÉ A OBROVSKÉ...

Výtvarně ztvárněnou podobu mravenčího obydlí děti milují. Dosyta se v něm vyhrají, ale Mraveniště má také edukativní funkci. Skrze hru na mravence si děti osvojí mnoho informací z přírodopisu. Mraveniště je místo inspirující ke svobodné hře, která umožňuje fyzické vyžití a nabízí prostor pro vlastní dětskou představivost.

 

DŘEVĚNÉ MRAVENIŠTĚ JE ZÁBAVNÉ, ALE TAKÉ MNOHÉMU NAUČÍ...

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/jizni-cechy/pisek/4658-mraveniste-4701