Výlety s dětmi

STUDIO DAG, Praha 4

Výlety s dětmi

STUDIO DAG, Praha 4

STUDIO DAG, Praha 4
  • Druh zábavy: umělecká a sportovní škola, výukové kurzy, víkendové a prázdninové workshopy, příměstské tábory, veřejná vystoupení, příprava zájemců na umělecké a sportovní školy, tvorba choreografií, individuální lekce
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Pod Terebkou 15/4, Praha 4, Česká republika

Popis

Umělecká a sportovní škola Studio DAG v Praze 4 je určena pro děti, mládež a dospělé. Nabízí formou kurzů výuku klasických i moderních technik tance, hudby, divadla a sportu ve vybavených sálech a učebnách ve studiu v Praze 4 pod vedením výkonných umělců předních pražských scén, tanečníků, herců, hudebníků, vrcholových sportovců a uměleckých pedagogů. Formou volnočasových aktivit nabízí Studio DAG zábavné a vzdělávací vyžití dětem i dospělým v mnoha oborech.

Studio DAG má ve své nabídce tanečně-hudební přípravku, balet, moderní tanec, streetdance, flamenco, orientální tance, moderní, taneční, estetickou a akrobatickou gymnastiku, taneční folkorní soubor Javorový Kolíček, komorní výuku tanečních pro dospělé páry, jógu-pilates, sportovní přípravku, divadelní soubor Zrcadýlko, zpívanou hranou angličtinu, výtvarný a umělecký ateliér, historický šerm, šerm L´cann, hru na klavír, housle, flétnu, saxofon, violoncello, kytaru, bicí a akordeon.

Studio DAG kromě výuky poskytuje víkendové a prázdninové workshopy, příměstské tábory, veřejná vystoupení, připravuje zájemce na umělecké a sportovní školy, vytváří choreografie a poskytuje individuální lekce.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/materska-centra-kurzy-krouzky/praha/2152-studio-dag-praha-4