Výlety s dětmi

Úniková hra Tajemství hlavolamu, Praha 2

Výlety s dětmi

Úniková hra Tajemství hlavolamu, Praha 2

Úniková hra Tajemství hlavolamu, Praha 2
  • Druh zábavy: Centrum únikových her
  • Doporučený věk dětí: 9+
  • Adresa: Italská 833/32, Praha 2, Česká republika

Popis

Centrum legendárních únikových her Tajemství hlavolamu se nalézá v Praze na Královských Vinohradech pár metrů od náměstí Míru.
Můžete si tu zahrát následující hry:

Ježek v kleci

Při této hře se ocitnete společně s přáteli v klubovně, která před desítkami let patřila skupině několika kamarádů. Klubovna má svoji vlastní dlouho utajovanou historii. Musíte společně nahlédnout pod roušku tajemství a vyřešit šifry a hádanky, které na vás čekají. Najdete mysteriózní hlavolam, než do místnosti vstoupí tajemný muž s maskou? Dostanete se ven za 60 minut a odhalíte tak tajemství hlavolamu?

Tajemství jestřábí chaty

Dřevěná opuštěná chatrč se nalézá na okraji jezera. Troufnete si ji prozkoumat? Bude vaše skupina dobrodruhů připravená rozluštit zdejší záhadnou pověst o mocném indiánském šamanovi Jestřábovi? Úniková hra plná zvratů a nečekaných hádanek.

Po stopách ježka v kleci

Jedinečná venkovní úniková hra v Praze s netradičním koncem uvnitř tajemné….. Vydejte se po stopách ježka v kleci, hlavolamu, který už několikrát změnil historii. Pomozte s pátráním, které končí na pražských Vinohradech u Riegrových sadů a odkryjete nečekanou minulost, kterou ukrývá.

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/praha/2129-unikova-hra-tajemstvi-hlavolamu-praha-2