Výlety s dětmi

Penzion Chalupa Pohádka, Věcov

Výlety s dětmi

Penzion Chalupa Pohádka, Věcov

  • Druh ubytování: penzion
  • Stravování: snídaně, polopenze, plná penze, restaurace, kuchyňka
  • Vybavení pro děti: bazén venkovní, dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní), hlídání dětí, hračky, lyžařský vlek, programy pro děti, vanička, zahrada
  • Adresa: Jimramovské Pavlovice 3, Věcov, Česká republika

Popis

V malebné vesničce uprostřed kopců Vysočiny naleznete možnost rodinné celoroční rekreace. Luxusní ubytování v apartmánech Nebe, Peklo, Ráj a Pohádka vám nabídne dostatek pohodlí a komfortu. Každý z apartmánů je vybaven kuchyňskou linkou, obývacím pokojem a ložnicí, WC a koupelnou. Penzion je určen především rodinám s dětmi. Na rozlehlé zahradě s bazénem najdou děti kouzelnou "Pohádkovou chaloupku s čarodějnicí Evelínou" a velké dětské hřiště s pískovištěm a skluzavkou. Pro případ nepříznivého počasí je pro děti k dispozici velká dětská herna s molitanovým bazénem a skluzavkou. Děti se rovněž mohou těšit na pestrou nabídku animačních programů. Rodiče mohou využít další služby - hlídání dětí. Pro chvíle relaxace a odpočinku je pro hosty připraveno wellness s nabídkou sauny, vířivé vany a různých druhů relaxačních masáží. Parkování os. automobilů zdarma přímo u objektu. Wifi připojení rovněž zdarma.

V létě je připravena velká nabídka kvalitních cyklotras, pěší turistika, rybníky a houbaření. V zimních měsících je Vysočina protkaná množstvím upravovaných běžeckých tratí vedoucích přímo u objektu. Na své si přijdou i milovníci sjezdového lyžování, v okolí mají možnost využití hned několika sjezdovek s nočním lyžováním, půjčovnou lyž. vybavení a vyukou lyžování v lyžařských školičkách pro děti.

 

Ubytování na Vysočině dle doporučení našeho čtenáře:

V Pohádce jsme byly 2 rodiny a všichni jsme byli naprosto spokojeni. Je to útulný penzion. Apartmán byl krásně čistý a všude jim to moc hezky vonělo. Zkusili jsme i večeře a jídlo moc dobré, vaří domácí stravu a proto je to vhodné i pro děti. Až jsme byli v šoku, jak hezky tam jedli :) V ceně pobytu jsme měli 1 animační program a putování za bílou paní, moc pěkné a děti byly nadšené. Co se v dnešní době moc nevidí, je vstřícnost lidí a tady to bylo v pohodě. Majitelé moc milí a ochotní. Pokud hledáte krásnou dovolenou na Vysočine, určitě doporučujeme tento penzion. My se tam určitě ještě vrátíme :).

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/vysocina/2039-penzion-chalupa-pohadka