Výlety s dětmi

Duhová školka Praha - mateřská umělecká školka

Výlety s dětmi

Duhová školka Praha - mateřská umělecká školka

Duhová školka Praha - mateřská umělecká školka
  • Kurzy a kroužky: dramatický kroužek, hudební kroužek, výtvarný kroužek, jóga pro děti, divadelní kroužek (děti od 3 let), jóga pro děti (děti od 4 let), Dětský pěvecký sbor Duháček (děti 4-12 let), výuka hry na klasickou kytaru (děti od 7-8 let, dospělí), výuka hry na klavír (děti od 4 let, dospělí), hudebně pohybový kroužek (HV1: děti 3-5 let, HV2: děti 3-5 let), výtvarný kroužek (VV3: děti 3-5 let, VV1: děti 4-6 let, VV2: děti 5-9 let)
  • Další služby: hlídání dětí, mateřská školka
  • Adresa: Jasmínová 37/2905, Praha 10, Česká republika

Popis

Duhová školka Praha nabízí příjemné rodinné prostředí, individuální přístup v kolektivu 10 dětí a bohatý vzdělávací program s rozšířenou hudební a výtvarnou výchovou. Zaměřuje se zároveň na pohybový rozvoj dětí, využívá metody alternativního vzdělávání. V originálním výukovém programu nazvaném „Putování se skřítkem Duháčkem“ se školka zábavným způsobem věnuje vlastivědě a přírodovědě. Výuka hrou je přizpůsobena věku dětí tak, aby rozvíjela znalosti, představivost a cvičila paměť. Program probíhá především v češtině, ale nenásilnou formou byla zařazena také výuka angličtiny. Dle zájmu rodičů je možné zajistit výuku i jiného jazyka.

Program je vhodný pro děti od cca 3 let (2,5 roku). Náplň školky je zpestřena manipulačními činnostmi, konstruktivní a grafickou činností, smyslovými a psychomotorickými hrami, pohybovými a hudebními aktivitami (jóga pro děti, taj-či, eurytmie). S dětmi pravidelně navštěvujeme solnou jeskyni.
Přihlásit se je možné kdykoliv v průběhu roku.

Po skončení provozu mateřské školky se konají odpolední zájmové kroužky pro nejmenší děti, předškoláky i mladší školní děti (od cca 3 do 9 let). Kromě výtvarných, hudebních a hudebně pohybových aktivit je v nabídce také výuka hry na klavír a výuka hry na klasickou kytaru. Přijímáme děti do nových kroužků - divadelní kroužek, jóga pro děti a do Dětský pěvecký sbor Duháček. Připojit se můžete i v průběhu školního roku. Platí se pouze odchozené lekce.

Dále je možnost využít hlídání dětí (od cca 3 do 10 let) v prostorách školky od 7.30 do 17.00 hodin.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/materska-centra-kurzy-krouzky/praha/1943-duhova-skolka-praha-materska-umelecka-skolka