Výlety s dětmi

Originální rodinné centrum – Domeček u Rondelu, Ústí nad Labem

Výlety s dětmi

Originální rodinné centrum – Domeček u Rondelu, Ústí nad Labem

Originální rodinné centrum – Domeček u Rondelu, Ústí nad Labem
  • Kurzy a kroužky: angličtina pro děti, montessori kroužek
  • Další služby: dětská herna, koutek pro batolata, specializované kurzy a cvičení pro těhotné matky, cvičení a masáže pro miminka, specializované služby pro rodiče, pořádání dětských oslav, doprovodné programy
  • Adresa: Na Valech 815/1a, Ústí nad Labem, Česká republika

Popis

Domeček u Rondelu je originální rodinné centrum, které nabízí široké spektrum zábavy nejen pro děti, ale i pro celou rodinu.

Kromě obrovské herny, která je největší dětskou hernou v Ústí nad Labem, zde děti naleznou bohatý doprovodný program přinášející stále něco nového (Mikulášská nadílka, dětské dny, výukové programy). Dále jsou zde připraveny specializované služby pro rodiče jako (např. různé cvičební programy, dětská burza, apod.).

Pro malé děti od 1 roku je připravený koutek pro batolata se spoustou hraček, jako jsou: hopsadla, odrážedla, prolézačky s dětskou klouzačkou, bazén s balónky, různá autíčka, dětská kuchyňka, kočárky, obří pěnové skládačky a mnoho dalšího – prostě takový malý holčičí i klučičí ráj hraček, ve kterém se vyřádí každé batole.

Větší děti (cca od 5 do 10 let věku) pak čeká skvělé vyžití v podobě velké interiérové herní prolézačky, dvou barevných dřevěných domečků, trampolíny, různých druhů vozítek, edukativních nástěnných her. K dispozici je spousta hraček.

Kromě toho mohou rodiče využít nabídku několika kroužků (výuky angličtiny, Montessori, kreativní tvoření apod.) nebo zajištěné hlídání.

Domeček mohou navštěvovat také těhotné matky, pro které jsou připraveny specializované kurzy a cvičení.

Centrum dále nabízí cvičení a masáže pro miminka, která zde mají rovněž svůj koutek s hračkami včetně veškerého potřebného hygienického zázemí a vybavení.

Rodiče/prarodiče se při dozorování svých ratolestí mohou občerstvit v kavárně, která je součástí herny a jejíž nabídka zahrnuje mj. různé druhy kávy Corsini, další teplé nápoje, panini, párek v rohlíku, toasty či tortilu, pizzu, dětské meníčko, aj. K dispozici pro návštěvníky je WiFi internet zdarma.

V Domečku u Rondelu můžeme uspořádat dětskou narozeninovou oslavu či jakékoliv jiné setkání i s větším počtem dětí.

Doprovodný program může zajistit přímo centrum. Nabízí také programy pro menší kolektivy dětí z dětských školek či prvního stupně základních škol.

Nápad na založení herny vzešel z jednoduché potřeby mít v Ústí rodinné centrum pro děti a jejich rodiče.

Rodinné centrum Domeček u Rondelu najdeme v ulici Na Valech 815/1a (po levé straně, když jdeme z Rondelu směrem k nemocnici).

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/materska-centra-kurzy-krouzky/severni-cechy/1862-originalni-rodinne-centrum-domecek-u-rondelu-usti-nad-labem