Výlety s dětmi

Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou

Výlety s dětmi

Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou

Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou
  • Druh zábavy: dětský dřevěný hrad, obří vzduchová trampolína, prolézačky, skluzavky, lezecké stěny, vstupní brána s posezením, restaurace s terasou, ohniště, místo pro rybaření, dřevěný vstup do řeky s odrazovým prknem, půjčovna se sportovním vybavením, baseballová hřiště, kurty na plážový volejbal, stolní tenis, víceúčelové hřiště, petangue, badminton, Adrenalin park s lanovým centrem, ubytování hostelového typu, minigolfové hřiště
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Sportovní 1276, Hluboká nad Vltavou, Česká republika

Popis

Jeden z nejkomplexnějších areálů v České republice nabízí nejen širokou nabídku možností sportovního vyžití, ale také místo pro odpočinek a relaxaci. Nejčastějšími návštěvníky areálu jsou rodiny s dětmi.

Unikátní stavby jako je dětský dřevěný hrad (12,5 m x 12,5 m), obří vzduchová trampolína, různé prolézačky, skluzavky, lezecké stěny, vstupní brána s posezením a další atrakce jistě potěší všechny děti. Na své ratolesti navíc můžeme v klidu dohlížet z terasy místní restaurace. Součástí areálu je také ohniště, místo pro rybaření a dřevěný vstup do řeky s odrazovým prknem. Sportovní vybavení si můžeme přinést vlastní nebo si zapůjčit ve zdejší půjčovně. V areálu najdeme 2 baseballová hřiště, 3 kurty na plážový volejbal, 3 stoly na stolní tenis, víceúčelové hřiště, hřiště na petangue a badminton. Součástí areálu je Adrenalin park s lanovým centrem a dalšími atrakcemi. Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou nabízí ubytování hostelového typu vhodné zejména pro skupiny. Vícelůžkové pokoje mají společné sociální zařízení. Vše je moderně a účelně provedeno. V areálu se nalézá také minigolfové hřiště.

Vedle sportovně relaxačního areálu prochází cyklostezka spojující Hlubokou nad Vltavou s Českými Budějovicemi, kterou lze využít k projížďce na kole a in – line bruslích. K příjemné procházce s dětmi i s kočárem vybízí rozsáhlý krajinářský park v zámeckém areálu Hluboké nad Vltavou.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/jizni-cechy/1815-sportovne-relaxacni-areal-hluboka-nad-vltavou