Výlety s dětmi

Lanové bludiště Helfštýn

Výlety s dětmi

Lanové bludiště Helfštýn

Lanové bludiště Helfštýn
  • Druh zábavy: sportovně-zábavné adrenalinové centrum, lanové bludiště na stromech, lanový park nízko nad zemí, lukostřelnice, trampolína, skákací hopíci, Bif swing
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: U parkoviště hradu Helfštýn, Týn nad Bečvou, Česká republika

Popis

Lanové bludiště Helfštýn patří do kategorie sportovně-zábavného adrenalinového centra. Vyskytuje se tu ojedinělý lanový park na stromech ve formě bludiště. Lanový park se nachází na okraji lesa přímo u parkoviště pod hradem Helfštýn v obci Týn nad Bečvou nedaleko Lipníku nad Bečvou.

Kromě bludiště v korunách stromů najdeme lanový park také nízko nad zemí. Dále si zde můžeme zkusit svou mušku na lukostřelnici, zaskákat si na trampolíně nebo poslat naše nejmenší děti na skákací hopíky. A komu by ani to nestačilo, může si skočit mezi stromy z 11 metrů na tzv. Big swingu.

Vysoké lanové bludiště nabízí 41 překážek ve výšce 4-6 metrů a měří přes 250 metrů. Lanové bludiště je zcela netradiční lanový park, kde si sami volíme trasu a překážky dle vlastní libosti.

Nízký lanový park je těsně nad zemí a je určený dětem a lezcům, kteří mají strach z výšky. Doba lezení zde není omezena a my zde můžeme procházet překážky libovolně.

Trampolína o průměru 4,2 metrů je určena dětem i dospělým bez omezení věku.

Lukostřelba je vhodná pro rodiče i děti. V nabídce je výběr z různých velikostí luků.

Big swing je zhoupnutí na laně z výšky 11 metrů.

Hopíci jsou skákací nafukovací zvířátka určená pro nejmenší děti a jsou k zapůjčení zdarma.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/stredni-morava/1734-outdoor-centrum-helfstyn