Výlety s dětmi

Malý muzikant - hudební školička

Výlety s dětmi

Malý muzikant - hudební školička

Malý muzikant - hudební školička
  • Druh zábavy: hudební školička
  • Doporučený věk dětí: 1+
  • Kurzy a kroužky: hudební kroužek
  • Adresa: více lokalit - dle oficiálních stránek, Praha, Česká republika

Popis

V Malém muzikantu děti zpívají, tančí a hrají si.

Jedná se o novou koncepci hudební výchovy pro nejmenší děti. Pomocí hudby a jejích pozitivních účinků upevňuje harmonický vývoj dětí a jejich vstup do současného světa. V jednotlivých lekcích děti uvidí a uslyší nejrůznější živé nástroje a samy se s nimi hravou formou naučí zacházet. Budou naslouchat světu kolem sebe: zvukům přírody, zvířátek i rušného města. Každou z těchto věcí vyjádří pohybem, zahrají a zazpívají si o ní písničku. Seznámí se s probíhajícím ročním obdobím a k němu odpovídajícím českým lidovým zvykům a tradicím. Školička se inspiruje hudbou původních národů z celého světa i naší evropskou klasickou. Děti budou bubnovat, šustit, plácat, tleskat, skákat, padat, válet se, sázet semínka i chytat motýly. Malý muzikant je určen pro děti od 1,5 roku do 4 let.

Cílem kurzů je nabídnout dětem od raného věku kvalitní hudbu, poslech živých nástrojů, smysluplné učení s prvky muzikoterapie a hlavně zábavu při společném cvičení rodičů a dětí. Malý muzikant vznikl a funguje s pomocí přátel a lidí, kteří pochopili, že je zásadní podporovat děti v důležitém úseku jejich vývoje.

Autorkou školy Malý muzikant je Veronika Diamantová. Profesionální pedagožka, která se vedle své kariéry jazzové zpěvačky věnovala dospělým, učila je zpívat a celkově se hudebně rozvíjet.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/materska-centra-kurzy-krouzky/praha/1634-maly-muzikant-hudebni-skolicka