Výlety s dětmi

Zábavní park Oskarshausen

Výlety s dětmi

Zábavní park Oskarshausen

Zábavní park Oskarshausen
  • Druh zábavy: vnitřní a venkovní atrakce pro děti od 2 do 12 let
  • Doporučený věk dětí: 2+
  • Adresa: Burgker Straße 39 bei Dresden, Freital, Německo

Popis

Zábavní park Oskarshausen nabízí na více než 15.000 m² uvnitř i venku nejen dechberoucí zážitky na obřích skluzavkách, trampolínách, tubingové dráze a jiných atrakcích, ale i rozvoj manuální zručnosti a tvořivosti. Venku je řada atrakcí na lezení, skákání, klouzání a pohyb. Uvnitř jsou kreativní dílníčky, Svět iluzí, indoor dětská herna, fotbalový kulečník, Mlsná továrna s top spin lízátkovou lavicí a koláčkovým kolotočem, Barvičková továrna, kino atd.  

Kdo si v této turbulentní době nazaslouží alespoň jeden den volna z každodenního kolotoče? Proč nezatočit se starostmi na kolotoči řetízkovém, rozpustit stres v bublinové továrně, skočit volným pádem z 6 metrů do obřího vzduchového polštáře, prohnat se bez dopravních zácp v elektrickém autíčku, vyfotit se v tlapě King Konga, prorazit zeď trabantem ve Světě iluzí?! Nejen tyto, ale i mnohé další jedinečná lákadla na návštěvníky čekají v Oskarově světě Oskarshausen. Zábavní park je ideální tip na výlet pro rodiny s dětmi ve věku od 2 do cca 12 let.

Nejen, že zde nechybí tradiční zábavní prvky v podobě trampolín, vodního tobogánu a šlapadel, poníků, dětské herny, motokár či skluzavek, ale navíc se zde nachází velká spousta nevšedních míst. K oblíbeným patří kupř. rýžování zlata, fárání blyštivých pokladů, senový labyrint, fotbalový billiard či závodní dráha, dětské kino s divadlem, řada dílniček pro rozvíjení (nejen) dětské kreativity s malbou na keramiku, malováním a potiskem triček a jiného textilu, s truhlařinou, s tvořením obrazků z písku, s kreslením a dekorací figurek dle vlastní fantazie aj.

Pro ještě více legrace se v areálu nalézá také originální Svět iluzí s více než 50 optickými klamy, až úchvatně reálnými fotomotivy a 3D trick arty, které jsou velmi vyhledávané nejen pro vtipnou zábavu, ale i pro pořízení neobyčejných fotek.

Do Oskarova světa u Drážďan je možné přijet pohodlně vlakem (poloha 15 minut od hlavního nádraží veřejnou hromadnou dopravou) či autem (parkování na místě zdarma).

Více dojmů, nežli strohých pojmů získá každý dobrodruh na www.oskaruvsvet.cz

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/nemecko/15729-zabavni-park-oskarshausen