Výlety s dětmi

Svíčkárna Rodas Plzeň - Litice

Výlety s dětmi

Svíčkárna Rodas Plzeň - Litice

Svíčkárna Rodas Plzeň - Litice
  • Druh zábavy: výrobní dílna, možnost tvorby svíček, voskových pastelek, mýdla a koupelové soli
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Klatovská 502/362, Plzeň - Litice, Česká republika

Popis

Rodiny s dětmi, které chtějí strávit příjemné odpoledne, se mohou přijít podívat do Svíčkárny Rodas v Plzni Liticích. Celá rodina si zde může vlastnoručně ozdobit svíčky, vykrojit glycerinová mýdla, nasypat koupelové soli či odlévat voskové pastelky dle svých představ a fantazie.

Svíčky si namočíme do barevných politur, které slouží k tomu, aby svíčka dobře hořela, a zároveň na ní tvoří parádu. Na závěr si svíčku dozdobíme Starwaxem, což je speciální hmota na zdobení svíček s 3D efektem.

V dílně je k dispozici kromě zdobení svíček také výroba voskových pastelek. Ty jsou vyrobeny ze včelího vosku, potravinářských barev a olivového oleje, tudíž jsou netoxické a vhodné i pro malé děti. Dále je možné si vyzkoušet nasýpání koupelových solí dovezených z Itálie či vykrajování glycerinových mýdel s přírodními esenciálními oleji. Sezónně se můžeme těšit také na výrobu voskových ozdob s Velikonočním či Vánočním motivem.

Součástí areálu je také podniková prodejna, kde si nakoupíme za podnikové ceny svíčky, parfémy, kosmetiku, ekologické prášky na praní a mnoho dalšího. V průběhu návštěvy či na závěr můžeme posedět u kávy nebo limonády a dozvědět se zajímavosti o výrobě svíček. Součástí areálu je také minifarma.

Vstupné je zdarma. Zákazník si platí pouze to, co si bude chtít vyrobit ve výrobní dílně nebo koupit v podnikové prodejně.

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/zapadni-cechy/1395-svickarna-mydlarna-a-kosmetika-rodas-plzen-litice