Výlety s dětmi

Závody elektrických motokár a závodních šlapadel v Greyhound Park Motol

Výlety s dětmi

Závody elektrických motokár a závodních šlapadel v Greyhound Park Motol

Závody elektrických motokár a závodních šlapadel v Greyhound Park Motol
  • Druh zábavy: závody chrtů, elektro motokáry, šlapadla, four leaf restaurant, terasy, zahrádky, závodní dráha indoor - outdoor
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Plzeňská 215f, Praha 5 – Motol, Česká republika

Popis

Areál Greyhound Park Motol se nachází v údolí Parku Cibulka, který je součástí pražského Přírodního parku Košíře - Motol. Greyhound Park je skvělé výletní místo pro trávení dovolené, když nechceme nebo nemůžeme ven z Prahy. Jsme v přírodě, a přesto v civilizaci - se skvělým zázemím.

Rozloha outdoor závodní dráhy se špičkovým asfaltovým povrchem vyvolává pocity euforie, jízda pak endorfiny - pocity štěstí a tak není nic mimořádného slyšet při jízdě výskot jezdců.

Chceme-li se jen v klidu dívat - např. na to, jak nám na šlapadlech řádí ratolesti - nemusíme mít strach. Areál je střežen, sportovní plocha ještě zvlášť oplocena a střežena - děti nemohou utéci a ani je např. nemůže nikdo nepovolaný odvést. V klidu můžeme shlížet na své ratolesti a užívat si specialit kuchařů restaurace Four Leaf.

Na indoor závodním okruhu v Greyhound Park Motole si můžeme zajezdit v teple a pohodlí, bez rámusu a benzínových výparů v eko - motokárách či pedal go-kartech pro děti i dospělé (small + big). Seznámíme se s novým závodním okruhem a také stejně zapálenými jezdci, s novými lidmi se stejnými zájmy. Můžeme závodit o čas, užít si adrenalinové zábavy a ocitnout se v žebříčku TOP SPEED 2013.

Předchozí rezervace je nutná.

Elektro-motokáry anglické výroby firmy Biz-Karts byly vyvinuty se zvláštním důrazem na bezpečnost jezdců. Jejich pořizovací cena se rovná ceně osobního automobilu Škoda Fabie. Motokára je závodní konstrukce, bez posilovače řízení - proto při jízdě nebo až po jízdě poznáte, jakou máte kondičku.

Závodní šlapadla jsou výrobkem renomované holandské společnosti BERG Toys. Jde o závodní stroje. Energie vydaná při volné jízdě je srovnatelná s posilováním na stepperu ve fitness centru však s tím rozdílem, že jste na čerstvém vzduchu.

Malá šlapadla jsou pro děti zhruba od 3 do 6ti let. Tato šlapadla jsou taktéž v závodním provedení, takže slouží i pro mírné a nenápadné posilování kondice dětí.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/praha/1348-zavody-elektrickych-motokar-a-zavodnich-slapadel-v-greyhound-park-motol