Výlety s dětmi

Ubytování na DOTEKu – Domě obnovy tradic, ekologie a kultury

Výlety s dětmi

Ubytování na DOTEKu – Domě obnovy tradic, ekologie a kultury

  • Druh ubytování: penzion
  • Stravování: snídaně, polopenze, plná penze, kuchyňka
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní), hračky, programy pro děti, zahrada, zoo koutek
  • Adresa: Horská 175, Horní Maršov, Česká republika

Popis

Vyzkoušejte originální ubytování v Horním Maršově v budově bývalé fary, dnes domu DOTEK (Dům obnovy tradic, ekologie a kultury), která Vám zároveň nabízí nepřeberné množství zážitků, a je ideálním výchozím místem pro výlety po východních Krkonoších.

Zvýšená šindelová střecha domu skrývá pohodlné ubytování pro 25 osob. Je zde 7 pokojů – dva čtyřlůžkové, a po jednom jednolůžkový, třílůžkový, šesti a sedmilůžkový a jeden apartmán. Hliněné omítky hlídají správnou vlhkost vzduchu, jednoduchý dřevěný nábytek ladí s celkovým charakterem ekologicky šetrného domu. Každý pokoj má svou vlastní koupelnu se sprchovým koutem, malou kuchyňskou linku se základním vybavením, dřezem a varnou konvicí. V pokojích nelze vařit (mimo apartmánu), hosté využívají služeb naší farské kuchyně, kde lze zajistit snídani, polopenzi i plnou penzi (vaříme především z místních a sezonních potravin, a částečně i v biokvalitě) nebo si sami vaří v originální černé kuchyni. V každém pokoji lze zdarma využít připojení k WI-FI.

Farský apartmán má kuchyňskou linku s elektrickou varnou deskou a základním vybavením, rovněž k němu patří vlastní koupelna s toaletou. Původní dřevěné podlahy dodávají dvěma odděleným pokojům nádech historie, stejně jako stará dřevěná manželská postel spolu s ostatním nábytkem. Apartmán je často využíván páry novomanželů a rodinami s dětmi, zároveň se jedná o jediné ubytování v domě, které lze přizpůsobit pro návštěvníky s fyzickým handicapem (po předchozí domluvě).

Dům DOTEK také zajišťuje výukové programy pro školy, semináře pro dospělé, osvětové a kulturní akce pro veřejnost, vzdělávací programy a prostory pro pořádání firemních i společenských akcí.

Další možnost nenáročného ubytování je ve Středisku ekologické výchovy SEVER v Horním Maršově.  K dispozici je část prostor v podkroví základní školy zahrnujících 5 pokojů s cca 30 lůžky. WC a koupelny jsou umístěny na společném patře. K dispozici je zařízená kuchyňka, klubovna – výuková místnost s možností využití projektoru, notebooku a interaktivní tabule – a jídelna.

Více informací naleznete na našem webu.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/krkonose/1059-ekocentrum-dotek