Strašidelná cesta parkem v Krásném Dvoře

  • Datum: 3.11.2018
  • Místo: Krásný Dvůr - zámek
  • Adresa: , Krásný Dvůr, Česká republika

Popis

Zážitková hra temným zámeckým parkem, pouze za svitu loučí či lampionů. Od 17:30 se vždy v desetiminutových intervalech vydají na cestu skupiny odvážlivců. Na úspěšné čeká drobná odměna.


Zápisné 60,- Kč děti, 30,- Kč dospělí.

Rezervovat si místo na Strašidelnou cestu parkem bude možné od pondělí 22. října mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Od středy 24. října do neděle 28. října bude možné v provozní době zámku od 9:00 do 15:00 hodin rezervovat místa i telefonicky na tel. 415 210 004. Dřívější termíny budou přednostně rezervovány pro menší děti.

Strašidelná cesta parkem v Krásném Dvoře

Otevírací doba

17:30 - 21:00

Oficiální stránky

www.zamek-krasnydvur.cz/cs

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME