Výlety s dětmi

Čokoládový festival na zámku Valtice

Výlety s dětmi

Čokoládový festival na zámku Valtice

Čokoládový festival na zámku Valtice
  • Datum: 27.10.2018
  • Místo: Valtice - zámek
  • Adresa: Valtice, Česká republika

Popis

Další ročník ČOKOLÁDOVÉHO FESTIVALU na zámku Valtice proběhne od pátku 26. do neděle 28. října. Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Zimní jízdárna a Španělská konírna

Otevírací doba:

Vstupné:

Detailní a aktualizované informace najde na stránkách pořadatele http://www.cokoladovy-festival.cz/valtice-hlavni-informace.

Poučili jsme se z loňského ročníku a výrazně jsme rozšířili prostor konání akce. ČokoFest se uskuteční, stejně jako v loňském roce v Zimní jízdárně, ale letos navíc také ve Španělské konírně. Na vnitřním nádvoří zámku můžete navštívit podzimní slavnosti podzimu s názvem Slané nádvoří.

Vstupenky na Čokofest můžete koupit na dvou místech, vyznačeno v mapě. Se vstupenkou / náramkem se dostanete do všech placených prostor (jízdárna, konírna, nádvoří). 

Doporučujeme koupit vstupenky v předprodeji v síti TicketStream. Tak si zkrátíte čekací dobu na vstupu a můžete rychle projít VIP vchodem, vyznačeno v mapě.

 

Parkování ve Valticích je možné na vyznačených plochách za 50 Kč na den, parkovací plochy jsou omezené a prosíme všechny návštěvníky o dodržování dopravních předpisů.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/jizni-morava/breclav/6386-cokoladovy-festival-na-zamku-valtice-6342