CreWcollective: Moving Orchestra (Tanec Praha v klášteře Kladruby)

  • Datum: 3.6.2017
  • Místo: Kladruby - klášter
  • Adresa: , Kladruby, okres Tachov, Česká republika

Popis

Taneční představení pořádané v rámci festivalu TANEC PRAHA 2017. Prostory kláštera Kladruby oživí několik krátkých hudebně-tanečních improvizačních představení. Diváci budou mít možnost zažít klášter v jiném kontextu s tancem a hudbou ve specifickém prostoru, s inspirací skrytým pohybem, zvukem i tichem těchto míst. Site-specific představení, 3–5 tanečníků, 3–5 hudebníků (obsazení je proměnlivé podle místa konání).

Netradiční procházka veřejnými či nedivadelními prostory.  Divák prochází prostorem a potkává různé hudebně-taneční situace, sleduje dění v tempu, které mu vyhovuje. Krátká představení v různých formacích se volně přemisťují a přeskupují, inspirují se prostorem a jeho atmosférou.

Divákovi se tak v jednom večeru otevírají různé vrstvy a asociace různých míst. Každá akce Moving Orchestra funguje jako živá součást veřejného či nedivadelního prostoru a je jakýmsi prostředníkem mezi „geniem loci“ a divákem. Poodkrývá různé asociace, specifika a krásy míst, které se v normálním městském rytmu člověku snadno skrývají.

CreWcollective: Moving Orchestra (Tanec Praha v klášteře Kladruby)

Otevírací doba

20:00 - 23:59

Oficiální stránky

www.klaster-kladruby.cz

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME