Po zámku Krásný Dvůr s chůvou Jana Rudolfa Černína

  • Datum: 3.6.2017
  • Místo: Krásný Dvůr - zámek
  • Adresa: , Krásný Dvůr, Česká republika

Popis

Během interaktivní kostýmované prohlídky pro děti Po zámku s chůvou Jana Rudolfa Černína chůva děti provede zámeckými interiéry a bude jim vyprávět, jak na takovém zámku kolem roku 1800 probíhal rodinný život. Hlavní postavou je Jan Rudolf Černín, hrabě, který v Krásném Dvoře založil zámecký park. Chůva dětem poví, kam chodil do školy, jaké byly jeho koníčky, jaká byla jeho rodina. Děti budou moci život na zámku porovnat s tím, který znají ze současnosti.

Prohlídky Po zámku s chůvou Jana Rudolfa Černína proběhnou v 10:30, 11:30, 14:30 a 15:30.

Kromě dětských prohlídek budou oba dny probíhat i prohlídky zámeckých interiérů. Vstupné na prohlídky interiérů je 100 Kč, zlevněné 70 Kč. Vstupné na prohlídky Po zámku s chůvou Jana Rudolfa Černína je jednotné, 80 Kč. Rezervace na tel. 415 210 004.

Po zámku Krásný Dvůr s chůvou Jana Rudolfa Černína

Oficiální stránky

www.krasny-dvur.cz

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME