Gulliverovy cesty 2 - Země Obrů na zámku Krásný Dvůr

  • Datum: 20.8.2017
  • Místo: Krásný Dvůr - zámek
  • Adresa: , Krásný Dvůr, Česká republika

Popis

V neděli 20. srpna od 16 hodin na nádvoří zámku, v případě nepřízně počasí ve Velkém sále.

Mladá scéna Ústí nad Labem ve svém představení líčí pokračování Gulliverových dobrodružství. V zemí obrů se Gulliver stane atrakcí a nakonec se dostane ke dvoru. Po určité době se mu však zasteskne po domově a tak odplouvá do rodné Anglie.

Napsala: Kristina Herzinová                                                                                                        

Režie: Pavel Trdla

Hrají: Vít Bakeš, Kristýna Businská, Tereza Dzurjová, Kristina Herzinová, Hana Hejlová, Tomáš Choura, Jana Mikolajová, Jiří Nežerný, Klára Sottnerová, Petr Svoboda, Pavel Trdla

Vstupné jednotné 70 Kč.

 

Od 14 hodin se uskuteční na nádvoří dětský jarmark. Děti mohou na připravených stáncích prodávat své výtvory, za rozumné ceny a pod dohledem rodičů.

Gulliverovy cesty 2 - Země Obrů na zámku Krásný Dvůr

Oficiální stránky

www.zamek-krasnydvur.cz

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME